Om oss på Create

Vilka vi är, vad vi gör och framförallt vad vi kan göra för dig.

Create är en premium hårsalong som är belägen mitt i Sigtuna Stad på Stora Gatan bland byggnader med anor från 1700-talet. Hos oss klipper och hårbehandlar du dig i en harmonisk rofylld miljö med havsutsikt. Vi har tre frisörstolar och två schamponeringsplatser i salongen. Genom nyskapande och kreativitet arbetar vi för att framhäva dig genom ditt hår – vi hjälper dig att skapa ett personligt utseende som passar ditt hår och det liv du lever.

I salongen finns även en stor shop med diverse hår och skönhetsprodukter samt hårredskap. Naturligtvis jobbar vi med dom kändaste och exklusivaste märkena i branschen så som:

 Hur vi arbetar

Med flera års erfarenhet är det viktigast för oss på Create att du som kund ska känna dig nöjd. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet och service. Vårt ständiga mål är att alla våra kunder ska gå härifrån med ett stort leende på läpparna.

 

Våra produkter

Vi jobbar endast med proffesionella hårvårdsmärken som tänker på både människa och miljö. Vi fyller ständigt på med nya produkter men kommer alltid ha fokus på kvalitet. Exempel på märken vi använder oss av är produkter från  Maria Nila och American Crew.  Läs mer här.

 

Upptäck Salong Create i 360° nedan