Produkter

Vi använder och säljer endast kvalitetsprodukter från välkända varumärken, allt för att erbjuda dig det bästa.

ghd

Varumärket ghd är ett högexklusivt hårvårdsmärke som används av proffs inom hårstyling.

Deras tidigare ikoniska stylers fortsätter att vara ett måste för kvinnor på jakt efter vackert hår. Nu kompletteras ghd-sortimentet också med en ny produktlinje, ghd Style, och en samling professionella borstar.

American Crew

American Crew är mer än bara ett livsstils-märke eller en professionell leverantör. Det är en milstolpe i manliga hygienartiklars historia. Det är det ledande salongsmärket skapat för män särskilt framtaget för att möta stylisters behov.

American Crew glömmer aldrig att sin uppgift är att ge män och deras stylister de verktyg de behöver för att skapa stilfulla maskulina looks varje dag.
 

Orofluido

Orofluido är den nya skönhetsritualen för ditt hår. Orofluido är ett skönhetselixir för alla hårtyper som sveper in håret i ren lyx. Orofluido använder naturliga oljor i en utsökt blandning som inte gör håret fett och som snabbt absorberas utan att efterlämna rester av produkten. Konsistensen är silkesaktig och doften en läcker kombination av amber och vanilj. Leder tankarna till vackert, skinande guld!

 

Maria Nila

Genom att tillhandahålla högkvalitativa veganska produkter gör Maria Nila det enkelt för dig att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld.

När du väljer Maria Nila, väljer du djurvänliga och färgbevarande hårvårdsprodukter närproducerade i Sverige. Kemister utvecklar Maria Nilas produkter med ingredienser av allra högsta kvalitet.

OPI

Som världsledande inom den professionella nagellackindustrin är OPI, en division av Coty, engagerad i att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster med fokus på industrisäkerhet och innovation.

Känd för sin exceptionella formel, moderna färger och ikoniska namn är OPIs hårdpigmenterade lacker superrika, långvariga och chip-resistenta –  vilket erbjuder konsumenterna en överkomlig lyx.

Redken

Paula Kent och kemisten Jehri Redding grundade Redken år 1960 och tillsammans revolutionerade de den professionella hårvårdsindustrin för både frisörer och konsumenter.

Redken utvecklar professionella hårprodukter och hjälper till med att utbilda frisörer, vilket skapar en bättre salongservice och upplevelse för kunden. Missionen är att nå ut konsumenten genom inspiration, mode och innovation.

Redken är ett varumärke för varje individ som önskar inspirerande och personligt anpassade behandlingar.

L’ANZA

L’ANZA introducerades i skönhetsindustrin som ett av de första professionella hårfärgsmärkena som är speciellt utformade för att möta individuella hårbehov.

Med hjälp av det proprietära keratinbindningssystemet kunde L’ANZA rikta in sig mot orsakerna till hårskador, inte bara symptomen.

Blomdahl

Hudvänliga smycken från Blomdahl är utvecklade i samråd med hudläkare för att passa alla som vill undvika nickel, kadmium, bly och andra hälsofarliga ämnen.

Smyckena är tillverkade i Sverige, under fullständig kontroll och dokumentation. Det gör Blomdahl till ett tryggt val för alla som vill kunna bära smycken varje dag, utan oro för hud och hälsa.

Moroccanoil

Moroccanoil är den ledande pionjären när det gäller skönhetsprodukter berikade med arganolja.

Moroccanoil kombinerar arganoljans behandlande och närande egenskaper med kosmetiska ingredienser .

Moroccanoils unika syn på hårvård och styling resulterar inte bara i ett hår som är naturligt mjukt och glänsande utan gör också att hårets skick förbättras varje gång produkterna används.

Revlon

Revlon tillverkar färgkosmetik, hårfärg, skönhetsredskap, dofter, hudvård, anti-perspirant / deodoranter och skönhetsprodukter.

Deras vision är glamour, spänning och innovation genom högkvalitativa produkter till bra priser. Revlon är en av världens starkaste konsumentvarumärkes-franchiser.

L’Oréal

L’Oréal S.A., med sitt huvudkvarter i Clichy i Frankrike, är världens största kosmetik- och hudvårdskoncern. Namnet stammar från ett hårfärgningsmedel från 1907 som då kallades Auréale.

L’Oréal har en mängd produkter på skönhetsmarknaden, men har koncentrerat sig på produkter inom hårfärg, hudvård, solskydd, smink, parfymer och hårvård. L’Oréal är aktiva inom dermatologi och farmakologi. L’Oréal är även den ledande patenthållaren inom nanoteknologi i USA.

Kéraste

Kérastase skapar innovativa produkter och skräddarsydda ritualer för ett felfritt resultat

Alla vill ha exceptionellt hår, men lösningen är inte densamma för alla. Hårtyp, hårbottenproblem, inre och yttre faktorer är några av de variabler som kan påverka hårets hälsa. Det kräver personlig uppmärksamhet och expertis för att lösa alla dessa faktorer i ett mycket individuellt, men perfekt hårsvall. 

Kéraste erbjuder en diagnos på ditt hår för att få skräddarsydda rekommendationer innan du kommer till oss. Du kan hitta diagnosen här.

Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY eftersträvar samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud genom att använda dig av våra produkter.

All hårvård – från schampo, balsam, och återfuktande inpackningar till paste – är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut. Med produkter från KEVIN.MURPHY ger du ditt hår ny styrka, volym och kraft samtidigt som det hela tiden återfuktar. Alla produkter är fria från sulfater och parabener och är certifierade Cruelty Free av PETA.